Noul SUV Mazda CX-3

Eurotax

01 dec. 2014, Editorial

Noul SUV de mici dimensiuni este cel de-al cincilea model Mazda de noua generatie care prezinta tehnologiile premiate SKYACTIV impreuna cu design-ul KODO – Soul of Motion.

Odata cu lansarea globala, care va incepe cu piata din Japonia in primavara anului 2015, CX-3 va deveni un membru de baza al noii game Mazda. Modelele europene vor fi disponibile in trei variante de motorizare: benzina SKYACTIV-G 2.0 in doua versiuni de putere si noul SKYACTIV-D 1.5 diesel. Modelul va fi echipat cu transmisia cu sase trepte automata SKYACTIV-Drive sau manuala SKYACTIV-MT. SUV-ul compact Mazda va putea fi comandat in varianta cu tractiune pe puntea fata sau cu sistemul de tractiune integrala de noua generatie Mazda.

Noua Mazda CX-3 va beneficia de cele mai recente sisteme de siguranta activa i-ACTIVSENSE, precum si de protectia pasiva eficienta a caroseriei usoare, dar rigide, SKYACTIV-Body. Adaptata la nevoile unei piete moderne, autovehiculul ofera, de asemenea, un pachet generos de infotainment, care include sistemul de conectivitate MZD Connect.

Comentarii


comments powered by Disqus

Despre autor

Eurotax

EurotaxEurotax

Eurotax

Filtru stiri