Noua generatie i20 Coupe

Eurotax

08 dec. 2014, Editorial

Proiectat si construit in Europa, i20 Coupe a fost conceput pentru a raspunde exigentelor si nevoilor clientilor europeni. Montantii A, B si C evidentiaza diferentele fata de varianta in cinci usi, conferind un aspect dinamic. Cu toate ca dispunde de un design atletic si atragator, noul Coupe ramane un model practic: spatiul oferit de portbagaj (336 litri) fiind o referinta in segmentul sau.

In partea frontala, grila hexagonala, un element distinctiv al autovehiculelor Hyundai, dobandeste o alta forma, fiind pozitionata in fata noului spoiler.

In plus, Hyundai introduce o noua culoare de caroserie, Tangerine Orange, si finisaje asortate pentru interior, disponibile doar pe Coupe. De asemenea, modelul beneficiaza de un nou design pentru jantele de aliaj de 17 inch.

Gama de motorizari Euro 6 include propulsoare pe benzina si diesel, intre 75 si 100 CP. O noua motorizare pe benzina “Kappa” de 1,4 litri va fi disponibila din momentul lansarii, iar alta turbo pe benzina de 1,0 litru se va alatura gamei din 2015.

Noul i20 Coupe este unul dintre modelele pe care Hyundai Motor le va lansa in programul sau “Product Momentum 2017”, care va sustine dezvoltarea marcii in viitor. Noua generatie i20, inclusiv modelul in trei usi, este fabricata in uzina de la Izmit, Turcia.

Iar asemenea tuturor modelelor noi din gama Hyundai, noul i20 beneficiaza de pachetul unic, disponibil doar in Europa, oferit de Hyundai, cinci ani garantie fara limita de kilometri. In plus, acest program ofera clientilor asistenta rutiera si verificari tehnice gratuite ale vehiculului pentru o perioada de cinci ani.

Comentarii


comments powered by Disqus

Despre autor

Eurotax

EurotaxEurotax

Eurotax

Filtru stiri