Site-uri auto & Integratori DMS

Site-uri auto & Integratori DMS

Obtinerea unor informatii precise si relevante atat pentru autovehiculele noi cat si pentru cele second hand poate fi cruciala pentru valorificarea produselor dvs. Baza noastra de date brute si celelalte solutii oferite va permit sa identificati pas cu pas un autovehicul, furnizandu-va specificatii exacte, echipamente, caracteristici tehnice, costuri de reparatie si intretinere, cat si valoarea de piata actuala ori cea reziduala.

Datele noastre sunt de departe cele mai complete de pe piata auto. Iar aceste date nu sunt doar baza aplicatiilor noastre, ci pot constitui un flux de informatii pentru alimentarea sistemelor dvs interne, diverse produse si aplicatii online. Datele noastre va furnizeaza informatia precisa si actualizata continuu, pe care va puteti baza deciziile dvs comerciale si sa oferiti clientilor dvs  un serviciu de calitate cu o valoare adaugata mare.

Datele noastre brute pot fi integrate in sistemele dvs proprii sau pot fi furnizate ca plug-in prin intermediul serviciilor noastre web, pentru a va permite accesul la informatiile specifice de care aveti nevoie. Serviciile web plug-in si aplicatiile noastre sunt modulare si pot fi usor configurate pentru integrarea in site-uri, ceea ce va poate genera o crestere a traficului, iar utilizatorii paginii web vor fi fidelizati pentru revenire.

Produse pentru Site-uri auto & Integratori DMS

 • EurotaxNet

  Aplicatie pentru evaluarea online a autovehiculelor

  Mai mult
  EurotaxNet image
 • Eurotax IDD Price and Specification Data

  Date complete despre autovehicule

  Mai mult
  Eurotax IDD Price and Specification Data image