Producatori & Importatori auto

Producatori & Importatori auto

Accesul la date sigure si informatii complete poate fi crucial pentru gestionarea eficienta a autovehiculelor din flota dvs, pe durata intregului ciclu de viata, de la momentul fabricatiei, la comercializare si pana la repunerea in vanzare ca si autovehicul rulat. Datele noastre sunt de departe cele mai complete de pe piata de profil. Iar acestea nu sunt doar integrate in aplicatiilor noastre, ci pot fi folosite ca flux de informatii pentru alimentarea sistemelor dvs proprii, diverse produse ori aplicatii online. Astfel puteti obtine o informatie sigura pe baza careia va veti putea ghida deciziile dvs comerciale. Printre altele, aceste date pot fi utilizate pentru alimentarea configuratoarelor, a sistemelor de cotatie si a diverselor aplicatii Web.

Un avantaj esential pentru afacerea dvs, cat si pentru partenerii dvs, este sa va asigurati ca o masina noua va avea o valoare reziduala optima pe parcursul intregului ciclu de viata. In acest sens am dezvoltat analizele CarToMarket care monitorizeaza anumiti parametri specifici, prin efectuarea de observatii precise si furnizarea de recomandari pentru optimizarea valorii reziduale a unui autovehicul, inainte si pe durata intregului ciclu de viata.

Evaluarile noastre si produsele de prognoza va permit sa actualizati rapid si usor cotatiile autovehiculelor din Europa si sa le identificati valorile reziduale. In timp ce produsele TCO (total cost of ownership) va ofera informatii detaliate cu privire la costul total de detinere pentru un autovehicul. Aceste produse sunt actualizate in mod regulat cu cele mai recente date. Astfel puteti efectua o serie de analize personalizate care ulterior va pot ajuta sa luati cele mai bune decizii, in fiecare etapa a ciclului de viata.

Lansam o serie completa de produse inovatoare, bazate pe o noua metodologie de evaluare care ofera mai multe informatii si recomandari, atat pentru dvs cat si pentru dealerii din reteaua dvs. Aceste produse noi va ofera pretul de vanzare actualizat la zi pentru autovehiculele din regiunea dvs. De asemenea sunt oferite o serie de informatii-cheie, precum numarul de autovehicule in curs de comercializare, de cat timp se afla in tranzactionare un anumit exemplar si care au fost ajustarile de pret efectuate in aceasta etapa. Ceea ce va ajuta sa va documentati corespunzator pentru a lua deciziile cele mai avantajoase pentru afacerea dvs. Mai mult, veti putea ajuta distribuitorii din reteaua proprie sa creasca volumul vanzarilor, mai rapid si cu cele mai bune marje de profit.

Produse pentru Producatori & Importatori auto

 • EurotaxNet

  Aplicatie pentru evaluarea online a autovehiculelor

  Mai mult
  EurotaxNet image
 • Eurotax Compare

  Comparator de autovehicule la nivel national si in alte 15 tari din Europa

  Mai mult
  Eurotax Compare image
 • Eurotax IDD Forecast Data

  Prognoze sigure pentru integrarea in sistemele proprii ale clientului

  Mai mult
  Eurotax IDD Forecast Data image
 • Eurotax IDD Price and Specification Data

  Date complete despre autovehicule

  Mai mult
  Eurotax IDD Price and Specification Data image
 • Eurotax IDD Valuation Data

  Date brute care pot fi integrate in sistemele de calcul ale clientului

  Mai mult
  Eurotax IDD Valuation Data image