Previzionarea si gestionarea RV-urilor si TCO-urilor

Previzionarea si gestionarea RV-urilor si TCO-urilor

Urmarirea valorii reziduale a unui autovehicul va poate preveni de anumite riscuri legate de gestionarea actuala si cea viitoare. Aplicatiile noastre de previzionare a valorilor reziduale va pot permite ajustarea permanenta a pretului la zi pentru autovehiculele din flota dvs, oricat de diferite ar fi ele.

Aplicatiile noastre va mai permit urmarirea evolutiei si redefinirea periodica a valorii autovehiculelor dvs, facilitand gestionarea eficienta a riscului actual si a celui viitor pentru fiecare exemplar in parte. De asemenea, puteti compara rapid si usor valoarea actuala si cea viitoare a autovehiculelor din tara dvs sau din alte tari europene. Astfel veti beneficia de informatia de care aveti nevoie pentru a lua cele mai avantajoase decizii pentru afacerea dvs.

Produsele noastre TCO (total cost of ownership) furnizeaza o serie de informatii detaliate despre costurile totale cu privire la detinerea unui autovehicul. Datele sunt actualizate frecvent ceea ce va permite sa realizati mai multe tipuri de analize in functie de necesitatile dvs, un ajutor esential pentru a putea lua cele mai bune decizii in fiecare stadiu din ciclul de viata al unui autovehicul.