Identificarea unui autovehicul

Identificarea unui autovehicul

Cu peste 90.000 de modele aflate in comercializare pe piata auto, identificarea exacta a unui autovehicul este cruciala de-a lungul intregului ciclu de viata. De la evaluarea si estimarea pretului, la identificarea exacta a specificatiilor si a echipamentelor si pana la informatii tehnice legate de intretinerea si reparatia autovehiculului, toate aceste date sunt de departe cele mai complete de pe piata.

La baza produselor noastre se afla datele proprii care va permit sa identificati sistematic orice autovehicul utilizand criterii precum marca, model, tipul de motorizare, versiunea de caroserie, data inmatricularii, etc., iar la final va este furnizat un cod unic valabil pentru autovehiculul analizat.

Datele noastre caracteristice va ofera un acces rapid la informatiile referitoare la echiparea standard si cea optionala a masinii. Aceste date pot fi folosite, printre altele, la o gama vasta de configuratoare, sistemele de tranzactionare ori aplicatii Web.

In afara de integrarea datelor in aplicatiile noastre, informatiile brute pot alimenta sistemele dvs, produse si aplicatii online, prin furnizarea unor informatii precise si sigure pe baza carora puteti lua cele mai bune decizii pentru afacerea dvs.