Evaluarea unei masini second hand

Evaluarea unei masini second hand

Stabilirea valorii reale a unei masini rulate poate face diferenta dintre profit si pierdere, fie ca doriti sa cumparati, sa vindeti ori doar sa estimati pretul unei masini. Acesta este un ajutor-cheie intr-o vreme in care sursele traditionale de beneficii, vanzarile de autovehicule noi si operatiunile post-vanzare, s-au redus in termeni de volum si marje de profit.

Produsele noastre de evaluare pentru autovehiculele rulate si ghidurile noastre de pret pentru exemplarele noi sunt recunoscute si respectate de catre toti actorii din piata. Mai mult, puteti integra sistemele noastre de evaluare ca si date brute in sistemele si produsele dvs si sa le oferiti clientilor proprii via Internet ori pe baza unor aplicatii pentru iPhone.

Am lansat o serie completa de produse inovatoare, create pe baza unei noi metodologii de prelucrare a datelor, care schimba modul traditional de evaluare si permite oferirea mai multor informatii relevante legate de autovehiculul analizat. Aceste noi produse furnizeaza mult mai precis pretul unui autovehicul, si anume o valoare relevanta pentru regiunea dvs. Astfel veti obtine un avantaj competitiv prin identificarea celui mai avantajos pret prin comparatie cu exemplarele similare din zona dvs.