Noua generatie Hyundai i20

Eurotax

11 aug. 2014, Editorial

Noua generatie Hyundai i20 a fost proiectata si dezvoltata in Europa, iar principalele puncte forte sunt cel mai extins spatiu interior din segmentul din care face parte, dotari avansate de tehnologie si confort, la care se adauga designul distinctiv si elegant.

Dezvoltat pe o noua platforma, modelul Hyundai i20 dispune de un ampatament de 2570 mm, adica cu 45 mm mai lung fata de predecesorul sau. Spatiul pentru picioare in fata si in spate insumeaza cea mai buna valoare din clasa: 1892 mm. Capacitatea portbagajului il plaseaza, de asemenea, pe prima pozitie in top, cu 326 litri, cu scaunele din spate dispuse vertical.

Senzatia de confort si spatiu atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasageri este completata de plafonul panoramic – dotare unica pentru un model din acest segment. Printre dotarile suplimentare ale noii generatii Hyundai i20 se numara camera video pentru marsarier si luminile cu tehnologie LED, atat pentru blocurile optice fata, cat si spate.

Interiorul versatil completeaza designul exterior elegant si sofisticat al noii generatii i20. Inspirat din filosofia de design specifica marcii “fluidic sculpture 2.0”, noul model a fost proiectat in cadrul Centrului European de Design din Ruesselsheim, Germania.

Echipa de designeri a oferit partii frontale a modelului, un aspect indraznet, cu grila hexagonala cromata pozitionata mai jos, atat din ratiuni estetice, cat si tehnice. O grila orizontala, ingusta uneste cele doua blocuri optice, care includ  proiectoare cu functie dubla: lumini de zi si lumini de pozitie cu tehnologie LED.

Comentarii


comments powered by Disqus

Despre autor

Eurotax

EurotaxEurotax

Eurotax

Filtru stiri