Cat valoreaza masina ta?

Eurotax

04 mar. 2014, Editorial

Supraevaluarea autovehiculului in momentul revanzarii este o tendinta normala pentru oricare proprietar al unei masini. La fel de firesc este ca acesta sa isi doreasca recuperarea unei sume cat mai consistente din investitia initiala. Numai ca valoarea ar trebui sa se coreleze si cu realitatea din piata... Prin urmare, pretul cerut de vanzator trebuie sa se raporteze la un etalon, urmand ca pe baza acestei sugestii de pret sa isi calculeze o marja de negociere care implicit ii va maximiza profitul.

De aproximativ 14 ani, EurotaxGlass's Group (reprezentata de Eurotax Romania) a devenit liderul european in furnizarea de sisteme de calcul pentru estimarea daunelor si a costurilor de reparatie, precum si de previziuni legate de evolutia valorilor reziduale. Un astfel de produs este EurotaxNet, o aplicatie online care pe baza unor algoritmi specifici de sincronizare a analizelor de piata cu calcule statistice poate furniza corect un pret mediu pentru oricare autovehicul fabricat in ultimii 12 ani.

Interfata grafica a acestei aplicatii online permite identificarea rapida si intuitiva a autovehiculului, dupa anumite criterii: marca, model, versiuni, prima inmatriculare etc. Dupa selectarea autoturismului, urmeaza etapa configurarii exemplarului in functie de echiparea de serie si cea optionala. Mai mult, aplicatia EurotaxNet permite crearea unui echipament care nu se regaseste in lista de optionale, dar care a fost adaugat ulterior de catre proprietar (ex: radio CD, jante din aliaj etc). Apoi printr-un singur click se obtine rezultatul evaluarii autovehiculului: o valoare de achizitie si o valoare de vanzare. Iar la final, aplicatia EurotaxNet permite generarea unui raport detaliat in format pdf care contine atat specificatiile tehnice ale autovehiculului evaluat, cat si lista dotarilor standard si a optionalelor selectate, pretul de nou, precum si valoarea actuala. Rapid, simplu si exact!

Comentarii


comments powered by Disqus

Despre autor

Eurotax

EurotaxEurotax

Eurotax

Filtru stiri