Datele noastre

Lansam un nou sistem, inovant si mai precis, bazat pe valorile de vanzare colectate din piata auto, ceea ce ne ajuta sa imbunatatim modul de evaluare al unui autovehicul. Astfel vom putea furniza mai multe informatii si valori cat mai adaptate  la specificul pietei locale.

La baza sistemului de calcul se afla datele noastre specifice, prin care poate fi identificata valoarea unei masini rulate. Sistemul integreaza peste 90.000 de modele de pe piata auto, cu un volum de date suficient. Mai mult, datele noastre de identificare a autovehiculelor sunt de departe cele mai complete de pe piata.

Valorile de vanzare - cumparare pentru autovehiculele rulate reflecta observarea pietei auto romanesti prin analizarea unui numar mare de tranzactii reale inregistrate in anul curent. Iar dupa centralizarea si analizarea datelor pe baza propriilor algoritmi de calcul, putem furniza estimari actualizate in functie de evolutia pietei auto locale. Valorile rezultate sunt:

  • mai precise deoarece tin cont de fluctuatia reala si specificul pietei auto locale;
  • mai utile, prin actualizarea permanenta a datelor pot fi furnizate valori la zi pentru oricare autovehicul;
  • mai transparente, fiind mai usor de inteles  aceste informatii pot fi folosite la mai multe tipuri de analize de piata.