Cariere

De la inceputuri afacerea noastra s-a bazat pe lidership, asta chiar din primele zile atunci cand  William Glass si Hans Schwacke au fondat companiile Glass’s si Schwacke. Astazi ambitiile au ramas similare si ne extindem in cel mai rapid ritm din intreaga noastra istorie.

Calibrul Echipei noastre permite sa implementam produse inovatoare pentru piata auto si sa fim cotati ca lideri de opinie in aceasta industrie. Suntem cei mai multumiti atunci cand sarbatorim succesele alaturi de clientii nostri, pentru ca lucram impreuna, ca o singura Echipa. Noi ne ajutam clientii sa poata lua cele mai bune decizii, indiferent de distanta care ne separa fizic.

Experti din industria auto, statisticieni, consultanti, vanzatori, manageri de proiect ori analisti – toti acestia fac parte din Echipa. Avem pretentii mari de la oamenii care fac parte din Echipa pentru ca acestia trebuie sa fie cei mai buni si sa isi doreasca mai mult, iar in schimb ne straduim sa ii stimulam pentru ca activitatea pe care o desfasoara in timpul orelor de serviciu sa fie cat mai placuta si plina de satisfactii profesionale. Desi suntem intr-o continua expansiune, fiecare om din cadrul companiei conteaza, iar implicarea fiecaruia asigura succesul. Responsabilizam oamenii care lucreaza pentru noi si ne dorim in Echipa oameni cu viziune si ambitie, persoane dedicate si fidele.

Fie ca sunteti un profesionist cu experienta in cariera aleasa sau pur si simplu de abia v-ati finalizat studiile si va doriti sa faceti parte din Echipa noastra, noua ne-ar face placere sa planificam o intrevedere. Insa daca niciunul dintre posturile vacante disponibile in acest moment in cadrul Echipei nu se potriveste pregatirii dvs, atunci puteti sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact.